Harde refresh

Omdat onze websites goed gecached worden, is het soms nodig om even hard te refreshen. Voordat je een ticket inschiet is het goed om dit even te checken. Als je na een harde refresh nog steeds niet het gewenste resultaat ziet, dan is het tijd om contact met ons op te nemen.

Om hard te refreshen doe je het volgende, afhankelijk van welk besturingssysteem en welke browser je gebruikt:

Microsoft Windows Actie
Microsoft Edge of Internet Explorer    CTRL + F5
Google Chrome CTRL + SHIFT + F5
Mozilla Firefox CTRL + F5
Opera CTRL + Herlaadknop
Apple Mac OS Actie
Safari    ⌘ + ALT + R
Google Chrome     ⌘ + SHIFT + R
Mozilla Firefox ⌘ + SHIFT + R
Opera ⌘ + ALT + R

Meer informatie op: https://refreshyourcache.com/nl/cache/